Bláznivá

Bláznivá

Anotace: Krátký, hravý, romantikou provoněný kousek, který přišel jako blesk z čistého nebe!

Chci tě nosit jako šperk,
utápět se ve tvym stínu.
Poznat křivky na tvých rtech,
přitisknout ten můj k tomu tvému.

Procházet se po tvé kůži,
ve tvých vlasech ztratit se.
Přes trny urvat rudou růži,
doufat že to není jenom sen.

Tak si mě vem.
Jenom ty můžeš,
jenom ty držíš k srdci klíč.

Klidně mě znič,
nechám se třeba spoutat rád.
Tak to mám rád, jen ty a já,
hvězdný dráhy vedou nás.

Letíme dál.

Královna.

Král.

Ten oheň vzplál, spolu ruku v ruce,
jsme vrchol evoluce.
Jsme malá populace,
kterou musíme rozšířit,
no tak se připrav.
Bude se vařit krev.
Autor FuckingMaty, 23.02.2017
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí