Mlaskání

Mlaskání

Anotace: Roznesená v řečišti slovních hříček.

 

V nebi ladné, lahodící psyché choutky,

jedné roztržité loutky.

v přeletů snů,

říše kde zdá se může vše.

 

Ti dva, v početí dechů,

souznění mlaská.

Ach, výbušná to láska

roztržitá to kráska.

 

Souladíci krevní skupiny

promnouli své slabiny

vymění si tak tkaniny DNA

vnadná dna roztržitě tleská.

 

Pouhé zdání klamat může

však toho muže

blažeností přeplním.

 

V blahu ženy se roznese

na nekonečné pouti nebeské.

 

 

 

Autor MiMiKa, 23.02.2017
Přečteno 431x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, ZILA78, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí