Spinkej můj maličký

Spinkej můj maličký

Anotace: ...

Spinkej můj maličky hvězdy tě přikryjí,
spinkej můj maličký, ve smíru a naději.
Temnota nedotkne se tvých bělostných líček,
rty lehce dotknu se tvých napuchlých víček.

Má ruka roztřáslá hladí tě po tváři,
jen spinkej můj maličký na nebeském polštáři.
Budu tvou ochranou před smrtí i životem,
život položit za tebe, budu vždy ochoten.

Spinkej můj maličký, krvi mé krve,
nebudeš nikdy sám, ni naposled ni prve.
Jsi mého života smysl, můj životní úděl,
kolik dní a nocí jsem u tvého lože probděl.

Jen spinkej můj maličký, má lásko čistá,
hlídám jak dýchají tvá drobounká ústa.
Vždy budu při tobě stát, ma malá hvězdičko,
vždy na to pamatuj, mé jasné sluníčko.

Autor Klára Němcová, 24.02.2017
Přečteno 746x
Tipy 7
Poslední tipující: Cappp, Nikita44, ZILA78, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí