Profil Jeho sluneční

Profil Jeho sluneční

Anotace: Zamyšlení nad bytostí, jež mě vlivní.

 

Myslící žena hvězd

Procitá v lůně lest.

Jak lapit definici Psymága

ve slátanici plátna.

 

Světlý kudrnatý vlas,

rezonuje barvitě jeho hlas.

V hloubi srdce zní můj třas

při poslechu básníka, slast...

 

V perutí jeho objetí,

slevá se vlásečnice v rozcestí,

roztříštěná vidina v nás.

Kam zavane čas?

 

Otevřená mysl,

univerza pln.

Rým beat v srdci bum

zní DJ šum.

 

Závratných životů režisér

skrze světy kráter.

Silná psyché drží mnoho žen

hlubokými zážitky nadnášen.

 

Paralela vřelá to něha sluneční, 

ať slova poeta pohltí

nad městem v jeho perutí.

Na nekonečné hranici dimenzí.

 

Slova rozlétané

neuchopitelné

hloubave zlatonky

Autor MiMiKa, 24.02.2017
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí