(28.02.2007); středa

(28.02.2007); středa

Anotace: Ty jsi ten můj nejkrásnější sen, o kterém snil jsem v noc i den, když pohlédnu ti v modré oči jen,...

Sbírka: V klání o přízeň Víly

Ty jsi ten můj nejkrásnější sen,
o kterém snil jsem v noc i den,
když pohlédnu ti v modré oči jen,
zapomínám na všechen svůj sten.

Od první chvíle jsem tebou jak zasažen bleskem,
teď bez tebe zhynul bych... zhynul bych steskem...

Kdybych byl rytířem a ty mou paní,
nebál bych se vstoupit v žádné klání,
já bil bych se o tebe s každou saní,
jen abych tě mohl hladiti svojí dlaní.

Od první chvíle jsem tebou jak zasažen bleskem,
teď bez tebe zhynul bych... zhynul bych steskem...

I kdybych prošel celý širý svět,
nenalezl bych jistě hezčí květ,
chci u tvých nožek klečet smět,
a na tvou krásu ódy veršem pět.

Od první chvíle jsem tebou jak zasažen bleskem,
teď bez tebe zhynul bych... zhynul bych steskem...
Autor Vílin Brouček, 01.03.2017
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí