Vzťah 2., Ľúbosť 2.

Vzťah 2., Ľúbosť 2.

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

VZŤAH 2.

Dom.
On a Ona v ňom
dve jadrá v orechu.
Medzi nimi plot.
Nevpustia pod strechu
svoje semä –plod.


Dom z piesku stavaný.
Nosný stĺp zo slamy,
bez okien v diaľavy.
Základ z hriechu.


Láska z krátkych radostí,
neistoty a žalostí.
Sama.
Bez detského smiechu.



ĽÚBOSŤ 2.

Priľahol som trávu
a bozkával nahú
stupaj jej nôžky.

Tej noci mesiac bdel,
len on to vidieť smel.
Svedok nemý, božský.

Tá krásna pochabosť
živí vo mne mladosť.
Doteraz.

Ja tú snivú krásu
si nechávam v srdci rásť.


Anna Vodičková
Autor annav, 01.03.2017
Přečteno 504x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prekrásne...

24.03.2017 12:15:02 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí