L jako láska

L jako láska

Anotace: :-?

Láska,
stání při sobě,
a nebo vzdalování,
mluvení o tobě,
a nebo milování...

Láska,
to je když máme si co říct,
a nebo když na sebe hledíme,
když chceme spolu být,
a nebo když se dělíme...

Láska,
to je když jsou dva spolu,
a nebo každý jeden je pán,
když jeden jde vzhůru,
a druhý u stolu sám...

Je to vůbec láska???

Tisíce písmenek,
psávalas na řádek,
mocinky vzpomínek,
teď božský pořádek...

Láska je zvláštnost,
mocná a kouzelná,
někdy křehká,
někdy tajemná...

Co láskou jest,
neví nikdo z nás,
snažíme se rozumět,
ona umí nás mást...
Autor A.N.D.Y., 15.02.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí