Výpověď

Výpověď

Anotace: Stísněné pocity kradmou se mlhovinou. (krátká verze slamu)

 
Do čeho se to uvrtala?
Ta panna s duší ďábla.
jež zamotala hlavy branám.
 
Střídá se to jako mrak,
nemá to žádný hák,
žádný zachytny bod opory,
jen obory, jež přeskočit nemohu.
 
Padám
  padám
    padám
padák otevírám...
 
Krůčkem dopadam na úrodnou zem?
 
V tento den, hanebný sen,
zamotává raráška v klubíčku vět,
neotvírá dvířka.
 
Hloubeji do zemského jádra se propadám,
padám
  padám
    padám za brany pekelné. Dopadám.
 
Z vysoké výšky, široké to šířky,
do hlubiny spásné lávy zemské
až na konečný břech země.
 
Ze mě číší hanebná kouzla.
 
Mrouská ona holka,
zahalená saténu
a krajkovych punčoškách.
 
 
 
 
Autor MiMiKa, 08.03.2017
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí