letní příběh

letní příběh

Anotace: ---------

ležela jsi v písku na pláži

a chladivý příliv

ti hladil rozpálená stehna

prosolenou pěnou

která ti vyprávěla o věčné

touze ve splynutí


pozoroval jsem ten příběh

s vděčností

a s dovolením jsem potichounku

vstoupil

 


Výsledek obrázku pro dívka na pláži

Autor Akyš, 08.03.2017
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Donne, Cappp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)!

09.03.2017 12:30:18 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí