Tajemství duší

Tajemství duší

Anotace: O tajných zákoutí duše dvou lidí pohlcené chtíčem

Tajemství duši

Tajemství dere se mi z úst
Líbám tvé něžné rty a šeptám ty nejtajnější touhy
O lásce, o utrpení vášni a souznění
Dávám ti skryté tajemství o duši s tebou sladěné
Medem oplývající a květy zdobené

Tichým hláskem promlouvám ti do duše
Sny a touhy chci znát a hádat co si vlastně zač
Jsi snad zlý podivín co chce jen tajemství znát?
Bolavé srdce mi ukradnout a jak detektiv rozluštit záhady, tajemství a všechno ve mě nadále schovávat

Tajemství tvé i mé v duši před všemi schovám
Nejtajnější přání střežim víc jak vzácný dar
Hlas tvůj mi do ucha tiše povídá
Jak proklatě sladká je ta naše láska tajemná
Autor Marlene0621, 09.03.2017
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubíno, Iva Husárková, Jin&Jang, Jort
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak aby hlavně nebyla tajná i mezi Váma..

10.03.2017 08:58:09 | Jin&Jang

Každý je něčím tajemný.

10.03.2017 09:23:54 | Marlene0621

Tajemství ponoukaj k odhalování, ale na odhalování musí být vždy 2

09.03.2017 12:32:32 | Jin&Jang

Ano, každý by měl mít, jedno nejtajnější tajemství.

09.03.2017 00:43:24 | Marlene0621

Tak schovávej.
Každý má mít svá tajemství...
Prý?!

09.03.2017 00:36:01 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí