(09.03.2007); pátek

(09.03.2007); pátek

Anotace: Snad uběhl od našeho setkání jen kratičký čas, však společné chvilky s tebou mi jsou tak slastné, ...

Sbírka: V klání o přízeň Víly

Snad uběhl od našeho setkání jen kratičký čas,
však společné chvilky s tebou mi jsou tak slastné,
nemyslím na to že mohl bych bez tebe být zas,
že obdivů k tě propadnutí je nešťastné či šťastné...

Vždy jsem snil o krásné dívce s kterou mi srdce poskočí,
netušil jsem že poznám vílu tak krásnou, co sny překročí.

V nitru své duše cítím touhu jedinou, touhu jistou,
chtěl bych se stát lékařem tvého srdečního svalu,
však nemyslím tím být kardiologem či internistou,
toužím po celý svůj život ti skládat obdivu chválu.

Vždy jsem snil o krásné dívce s kterou mi srdce poskočí,
netušil jsem že poznám vílu tak krásnou, co sny překročí.

Snad obstojím jako ctitel před konečným soudem,
rád budu se zpovídat soudkyni tak jak sen krásné,
myšlenka na tě je zásahem elektrickým proudem,
nelze se divit, že duše má jen pro tebe tak žasne...

Vždy jsem snil o krásné dívce s kterou mi srdce poskočí,
netušil jsem že poznám vílu tak krásnou, co sny překročí.
Autor Vílin Brouček, 09.03.2017
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí