Oka mžik

Oka mžik

Anotace: :)

Z tmavomodrých očí
dá se mnohé číst
čarokrásně krásná
a nepopsaný list
jen já tam mohu psát
o tom jak mám Tě rád
a vzývat lásky bohy,
velebit Tvé nohy,
boky, ňadra, ramena
Ty víš co pro mě znamenáš
a tak Ti kreslím směle
co je mi odhalené
co šero halí v úsvit
pod plachetkou blůzky
a jako rosa v trávě,
sladkost v chutné šťávě,
jak rty co zvlhly touhou,
pro naši lásku pouhou.
Autor Ďábel sám, 09.03.2017
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Cappp, Donne, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

07.03.2024 10:16:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí