má dívka

má dívka

Anotace: Ágnes

líbí se mi tvá hruď

říkám si odvážný buď
líbí se mi tvůj smysl pro humor
láska má střílí šípy značky amor
 
líbí se mi tvůj úsměv zpěv
v povaze nemáš hněv
líbí se mi tvá víra
nesnášíš když v půllitru je podmíra
 
líbí se mi tvá vášeň pro básně
mám závislost na ně
líbí se mi tvé pozadí
lichotky ti nevadí
 
líbí se mi tvůj styl psaní
říkám si ,,nemysli na ni"
líbí se mi váš vánoční strom
zasáhl mě blesk i hrom
 
líbí se mi tvůj štíhlý pas
na tvé hlavě hnědý vlas
líbí se mi tvůj štíhlý pas
napíšu ti básničku zas
Autor Stavák, 09.03.2017
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Poetik, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baví :-)!

09.03.2017 16:41:39 | Fany

Děkuji za návštěvu.

09.03.2017 19:02:55 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí