Lásko II.

Lásko II.

Anotace: ..

Láska,ta bolí,říkali,když ti dva nad sklenicí s alkoholem plakali,holky jejich odejít je nechaly a ti dva málem pod vlak skákali.Já vím,hodně bolí,já vím,rány solí,já vím je to svině,já vím,jsem na vině.Můžu za to,že Ty jsi krásný? Že Tvůj úsměv je tak jasný? Nikdy neoblbneš city,když Tebe jsem viděla,moje pocity byly tak zářící a růžové,jako ty slzy které proudem tekly,když odešel jsi a žádné Tvé úsměvy již nevykvetly.Byly to dny jako z růže květ,točil se se mnou celičký svět,jak ráda bych to vrátila zpět a vyměnila si s Tebou tisíce vět.Doufám,že nikdy nezůstane v dáli,to čemu jsme se smáli a společně si přáli,aby ty naše týmy titul mistra vyhrály.

Autor NezNámý, 09.03.2017
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí