Vyšší stavy

Vyšší stavy

Anotace: hudební text s odkazem křesťanské mystiky.

 

Tělo mé

Teď celé pálí

Rozum bez kontrol

Je zbavený vlády

Překročím hranici

A zem se vzdálí

 

Vedeš mě do vyšších sfér

Stoupáme až tam

Do nejvyšších sfér

 

Pro lásku která

Něhou láme skály

A ten žár

Mé hříchy

Navždy spálí

Ty intenzivní stavy

jsou doposud nepoznány

 

Slova tvá už jasně vnímám

Jako zdivočelý kůň

Ke skoku se vzpínám

Svůj dluh k tobě mám

Svůj dluh k tobě mám

 

Odložím vše co mě tíží

V zahradách

Stříbrných růží

A čisté srdce mám

Lásku od klamu rozpoznám

 

Vzdám se všeho

Co na zemi zbývá

Kolik šanci na změnu

Tvá přítomnost

Mi jasně dává?

 

Svůj dluh k tobě mám

Přiznávám

Svůj dluh k tobě mám

Teď brány otevírám

Svůj dluh k tobě mám

pro vyšší stavy

Citům se poddávám

Rád

 (Hanuš Šparlinek,10.3.2017)

 

Autor Hanuš, 10.03.2017
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí