Princ

Princ

Anotace: ...že by konečně ten pravý? :o)

Byla jsem si tebou jistá,
Byl jsi princem, přízrakem,
Moje první láska čistá,
Stal jsi se mým zázrakem.

Od těch dob na spoustu dní
Hlavu mou jsi zamotal,
Každá holka v noci sní,
Do snů se mi přimotal.

Spousta věcí stát se měla,
Ve hvězdách nás zkoušeli,
Spousta věcí se i děla,
Nakonec jsme podlehli.



Dneska starší o pár let,
Snad už oba dospělí,
Změnil se nám celý svět
Před rokem v tvé posteli.

Ač zkoušení neustalo,
Hvězdy dál si s námi hrály,
Dost věcí se odehrálo,
Až jsme zase rovně stáli.



Se vztahem dál ohýbáme,
Kroutíme s ním tam a zpátky,
Trapné fráze omíláme,
Když se slova zhoupnou v hádky.

Možná však už po všech pádech
Vážně spolu můžem žít,
Jsi pro mě ten jeden nádech,
Co nad vodou udrží.
Autor gabajzz, 10.03.2017
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí