Kapky

Kapky

Anotace: slza nakonec...

Malé kapky deště
na zem střemhlav padají,
co mi poví ještě,
dětem radost dávají.

Drobné kapky nebe
z výšky dolů padají,
z její modré občas zebe,
vodě barvu dávají.

Malé kapky duhy
na zem z nebe padají,
oživují barvu černé tuhy,
milencům radost dávají.

Drobné kapky slzí
z tvých očí padají,
staré věci v srdci mrzí,
mně naději dávají.
Autor Hydrostar, 15.02.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička,opravdu povedená,gratuluji jen tak dál:-)

15.02.2007 17:41:00 | Vera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí