Bílý kabátek

Bílý kabátek

Anotace: Válka je krutá věc, která se může promítnout i do lásky

Bílý kabátek

Vojáčku můj milý v kabátku bílém
Na frontu si byl odvlečen od mého srdce odtržen
Hlobouka si neposlal, kdo tě zabil lásko má?

Kapesníček od krve mi přišel jen s tvou vůní
Cit a žal to nic přece není
Srdce mi puká lásko má zabila tě snad touha má?
V bdění mém přicházíš v kabátku bílém
Za ruku mě chystáš k sobě čím dál víc zmítáš
Zabil si mě láskou svou, láskou bílé oděnou
Autor Marlene0621, 13.03.2017
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrá báseň. Pěkně poskládaná v tématu a empatii.

19.02.2019 12:27:38 | šerý

Děkuji :)

19.02.2019 17:22:06 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí