Psychoanalýza

Psychoanalýza

Anotace: Už vím kdo jsem, nadšený ani trochu nejsem, jsem ten kdo láskou hoří, a jako list papíru s ní shoří, na popel a cár, co ve spirále větru krouží dál, klidně znovu a sám, protože konvenční odmítám. Už vím, kdo jsem, úplně čistý z daleka nejsem...

 

Už vím

Kdo jsem

Nadšený

Ani trochu nejsem

Jsem ten kdo láskou hoří

A jako list papíru s ní shoří

Na popel a cár

Co ve spirále větru krouží dál

 klidně znovu a sám

protože konvenční

 odmítám

 

 

Už vím

Kdo jsem

 Úplně čistý

Z daleka nejsem

S tvými city já si nechci hrát

I když mi připomenou

Můj dávný hlad

Po jedné krásné ženě

Co žila dávno

Někde hluboko ve mně

Byla to osudová láska

Která celý Rostov zmátla

 

 

Ona se mi vrací

A reálné se mi v mlhách ztrácí

Ona ve mně všechno spouští

Nesmrtelný zůstanu i v žáru na poušti

Kterou musím projít sám

I když tam kůži rozdírám

 

 

Chtěla by mě znovu milovat

Jenže uměla i manipulovat

Jen radar mého srdce zná správný směr

Když má duše se dere z těla ven

 

Už vím

Kdo jsem

Nadšený

Ani trochu nejsem

Jenže má analýza nekončí

To jen stín se ke světlu otáčí

A s tvoji pomoci

 Splétám nitky lana dál

Splétám lana dlouhá dál

 

(Hanuš Šparlinek, 13.3.2017)

Autor Hanuš, 14.03.2017
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Fany, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)!

15.03.2017 09:56:51 | Fany

Díky, jsem rád, že se líbí.

20.03.2017 22:35:28 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí