Dám Ti čas

Dám Ti čas

Anotace: ..třeba jednou za to budem vděční..

Dám Ti čas na zotavení
času kolik jen budeš potřebovat
než uvnitř Tebe se to změní 
a budeš moct začít zase znova...

Dám Ti prostor na oddychnutí
potřebuješ se od toho odpoutat
minulost každého vzpomínat nutí
tak, že nemůže se z toho vymotat...

Já to znám a vím, že to bolí
vnímám, jak moc citlivá jsi duše
jíž osud různou cestu volí
a občas ne dobře se po ní kluše...

Počkám na Tebe

Cítím, že mi za to stojíš
po celém těle cítím chvění
vím, že teď se toho bojíš
ale jednou přijde rozednění...

Ty sám teď nejlíp víš
že strach máš z dalšího bankrotu
chápu a vím, jak také cítíš
že naladěni jsme na stejnou notu...

Přitahují mne ty oči smíchu i bolu
vzezření těla, když ke mně se naklání
třeba jednou někdy my dva spolu
budeme vděční za tohle čekání...

Nechci Ti ublížit
nebudu vytvářet žádný plán
počkám na Tebe
a dám Ti čas 

na zhojení Tvých ran...

Autor Jiná, 15.03.2017
Přečteno 457x
Tipy 13
Poslední tipující: saigonek, Danger, jitka.svobodova, ZILA78, Koralína, Jin&Jang, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba někdy zakotví...

07.05.2017 11:11:24 | Danger

Dej mu hlavně nadeji, bez NÍ nemá nic cenu

15.03.2017 05:31:18 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí