Bezbolestná

Bezbolestná

Anotace: A co je vám do toho?

 

Já nevím.

A to nevím je filozofie toho, jak moc tě mám ráda.

Nasedli jsme do loďky z pistácií a šli ke dnu,

protože jsi příliš hrdý na pádlování

a já to jako vždy neumím.

Svíčky praskají, protože každý oheň hasíš proudem vody

a z tebe se kouří ještě léta.

Varovné signály, skoro s.o.s.

Jsme jak dva indiáni co si musí topit dřevem, aby se nepálili jeden o druhého.

Ne, je to prima

i pivo chutná jako kouř

a z pěti roků jsou dva týdny.

Dohrála hudba.

Každým dnem jsem o něco víc Ty.

Autor Megan, 15.03.2017
Přečteno 391x
Tipy 15
Poslední tipující: piťura, jitka.svobodova, Philogyny1, LV, CoT, ZILA78, Iva Husárková, Cappp, Kapka, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jakej je?

16.03.2017 03:55:42 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí