Anděl bez křídel

Anděl bez křídel

Anotace: ..

Anděl bez křídel

Anděla našla jsem
v trní zamotaném
s kapky krve místo bílých křídel
A přece s milým úsměvem

Anděla bez křídel se slzy ve tváři
s božskou září a očima jak krystalky
rukou bílou dotkl se mě ten anděl bez křídel
vstal a jen do očí mi hleděl

Snad myšlenky mi četl ten přízrak
do srdce koukal mi ani snad nikam jinam
zlomenou duši láskou našel dřív než hledal
A jen ten anděl zlomený duši mou láskou svou zalepil
V srdci teď nosím zlomeného anděla kterého zachránila láska má
Autor Marlene0621, 16.03.2017
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je vážně moc krásný..

17.03.2017 00:07:35 | Jin&Jang

Děkuji moc:)

17.03.2017 11:36:37 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí