Tondovi III

Tondovi III

Anotace: Nějaký ten rok stará. Psaná z pohledu kluka, do kterého jsem byla až po uši.

Paličky víří, kopák duní
všechno se otřásá
jako tvůj svět
když mě potkáš

myslíš si
že mám to co jsi chtěla
ale nedokázala mít -
vzhled i duši rebela

s cigaretou v ruce
nerada mě vidíš
ale možná to jen tvrdíš
protože ani nevíš

zda bych to byl pořád já
kdybych jí odložil
a nechal ležet

Bavím se a je mi fajn
víš - netuším asi
že někde tiše pláčeš
a zoufalstvím stříháš vlasy

Autor neumětel, 18.03.2017
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, CoT, Cappp, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

18.03.2017 08:03:22 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí