(14.02.2008); čtvrtek

(14.02.2008); čtvrtek

Anotace: Já bez cíle bloudil světem, se srdcem plným chladu, však učarován Tvým květem, již cíle si v živo...

Sbírka: První rok holdu Víle

Já bez cíle bloudil světem,
se srdcem plným chladu,
však učarován Tvým květem,
již cíle si v životě kladu...

Cítím se ztracen od té chvíle,
mé srdce náleží jen Tobě, mé víle...

Jen s Tebou mé poupě růže,
cítím se štasten a pln síly,
co slastnější v životě být může,
než být po boku své víly...

Cítím se ztracen od té chvíle,
mé srdce náleží jen Tobě, mé víle...

Přijmy prosím těch pár veršíků,
darem za výdrž jenž jsi projevila,
za mnoho krásných okamžiků,
mé srdce patří jen Tobě má milá....

Cítím se ztracen od té chvíle,
mé srdce náleží jen Tobě, mé víle...
Autor Vílin Brouček, 22.03.2017
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí