Zlatý jantare

Zlatý jantare

Anotace: ...o jedné co mě okouzlila

Dávám ti svou přízeň
dávám ti svou lásku
hledal jsem Tebe
našel Tě,v oblázku

Sny se snad plní
stesky už řidnou
a z kopyt koní
okovy spadnou

Dáváš mi naději,živote slunný
dáváš mi vše,
upřímnost,krásu i potěšení
mazlivá slovíčka v přitulení
která mi v kůži doslova brní

Objímám rukou těžkopádnou
ústy Ti šeptám
po větru vanou
slova jež pouštím
jiskřivě planou...

Doufám,že s Tebou
projdu letními večery
do slunných dnů i pod mraky
jež čas od času, rubínem zešeří

Obavy občas v pozadí noří se
přesto chci žít,ať stane se
co má či ne,
v barvách ticha i hlučné záře
s Tebou, můj Zlatý jantare...

7.7.2005
Autor Lupus, 15.02.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vyznání... ;-)

15.02.2007 22:31:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí