Hra na lásku

Hra na lásku

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

V páľave lásky
sme vzali na tvár masky,
do očí nehu
kým sa búrka spustí
a vovedno splynú v jeden veľtok.


Rieky sa rozdvoja.
Ty si ty
Ja som ja.
Z tváre padla maska.
Zneuctená láska
špiní života prúd.

Treba ho prekročiť.
Treba ho zabudnúť.



Anna Vodičková
Autor annav, 25.03.2017
Přečteno 519x
Tipy 5
Poslední tipující: Marlene0621, Jin&Jang, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí