Pro pana x

Pro pana x

Anotace: Tuto básničku jsem kdysi složila pro jednoho kluka.Jelikož ,ale nechci zveřejnit jeho jméno říkejme mu pan x

Pane x,Ty máš krásné oči,
jen je vidím,svět se točí.
Miluju úsměv Tvůj,
tak se zastav a u mě stůj.

Já Tě něžně pohladím
a poté Tě políbím.
Pak své srdíčko Ti dám,
protože Tě ráda mám.
Otázkou je,zda-li mě chceš
a za jinou nepůjdeš..?
Autor Manndarinka, 15.02.2007
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí