Čekám na jaro

Čekám na jaro

Anotace: Na jaře chce každý aspoň trochu obejmout

Pamatuješ, jak jarní paprsky byly u nás doma vždycky první?
Venku bylo vše ještě chladné a tak nějak spící
Zato tu u nás, na mých a Tvých lících,
jooo, tam už kvetly rudý vlčí máky...

Teď se mi zdá, že je tu furt zima.
Slyším Tvůj dech, jak vedle mě dřímáš
Ale místo tepla cítím jenom zvláštní chlad...
Člověk by řek, že se budu bát.

Ale je to spíš takový nějaká prázdno.
Doteky stagnují, promluvy váznou
Já...ale...
Prosím, nezapomeň na mě.
Jsem tu.
A čekám na jaro.
Autor Trinity666, 26.03.2017
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Cappp, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé, čekání na jaro je prima číst.

29.10.2023 21:43:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí