Lásky čas

Lásky čas

Anotace: ___

rosteš kolmo vzhůru

z prvního máje
máš
noční můru
 
hladím tě po kůře
roníš jantarové slzy
zdálo se ti
o zubaté nestvůře 
 
byl pozdní večer
první máj
rosteš sílíš v zelený háj
s motýly tančí jinotaj
 
tam 
kde lišky na dobrou noc daj
víly a bludičky
paní pila utopená v močále
 
něha schoulená pod víčky
v koruně západ slunce
zalil tvé dva 
ďolíčky 
 
Autor Stavák, 28.03.2017
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Cyrano Cell, Cappp, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí