Cítím ticho vibrovat

Cítím ticho vibrovat

Anotace: Pouze silný déšť, co padá oblohou, mě nasytí, ryzí intenzitou, všechny póry mé kůže, pro mě není zlý, jako pro vás jsou, trny plané růže

 

Pouze silný déšť

Co padá oblohou

Mě nasytí

Ryzí intenzitou

Všechny póry mé kůže

Pro mě není zlý

Jako pro Vás jsou

Trny plané růže

 

Lidé,

Ztráta krve mi nevadí

Síla živlů mě uzdraví

Žnoucí slunce a ostrý déšť

Tu sílu v srdci já

Budu nést

A snít

 

O všem co mám rád

To málo co v sobě mám

Co v mrazivých hloubkách

Prožívám

 

Tvoji chůzi, vlasy a kroky

A pár písní a mé sny a touhy

Neumím se vzdát

Hlasy kolem nevnímám

 

 

Nestarám se o následky

Dveře zavírám

Prý jehlu v kupce vaty

Schovanou mám

 

Nestarám se o následky

Mimo proud davu žiju rád

A s dramaty ve mně

Jsem tu tebou a né sám

 

Jsem tu s tebou a né sám

Jsem tu s tebou a né sám

 

Je těžké to tak brát

 Lidé věřte

Já ve špičkách prstů

Cítím ticho

Vibrovat

Cítím ticho před bouři

Vibrovat

 

(Hanuš Šparlinek, 24.3.2017)

Autor Hanuš, 28.03.2017
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí