Romantický sen

Romantický sen

Anotace: Včera se mi zdál sen a inspiroval mě k této básničce. :))

Sedíme venku u ohně a všude kol nás les. Tráva, ta pohlcená tmou jest a u stromu spokojeně odpočívá pes. Oheň hřeje nás, jak v létě slunce běžně,  já stojím vedle Tebe, ruku v ruce a líbám Tě něžně. Voda v nedalekém jezírku hladí kamínky, nikdo už nikdy neuhasí ve mě pro Tebe plamínky. Z dáli vše pozoruje koloušek s rodinkou, že Tebe navždy miluji už není žádnou novinkou. Moudrá sova na stromě, ta se jenom usmála, cvrček, ten už skadké hlouposti zpívá. Všechna pouta mezi náma roztála, zlatohlávek z trávy se na nás dívá. Měsíček svítí a s ním i hvězdičky, snad někdy přečteš si moje básničky. Zvedá se vítr, zatáhne se nebe, i když je bouřka, já už se nebojím, mám Tebe. Právě přichází rozbřesk ranní, toto je mé tajné přání. Sen krásný byl to velmi, miluji Tě hrozně moc, tak už prosím věř mi.

Autor NezNámý, 29.03.2017
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí