Poslední Mohykán

Poslední Mohykán

Anotace: ...



Síla stoupá


dech se bouří


má kůže pne se


do strun


jsem nocí


z černých řas


ozvěnou v poušti



rty hladím


o jemné peří


vlasy si sčešu a nechám


do dlaně sevřít



svou krásu přišpendlím


ke tvému stínu


nahotu dám ti ... chceš ji?



v tónech

 


za příslibu

 



že jsi můj




The Last of the Mohicans

Autor Kett, 29.03.2017
Přečteno 381x
Tipy 20
Poslední tipující: Marlene0621, Joe Vai, Jort, jitka.svobodova, Iva Husárková, poeta, zdenka, kudlankaW, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příslib možnosti...
Ale vlastnit někoho snad ani nejde...
Kulatý poet

29.03.2017 19:01:55 | kudlankaW

To opravdu Márty nejde :-))
Děkuju za komentík...

29.03.2017 19:38:41 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí