Láska sa nenúka

Láska sa nenúka

Anotace: Taká krásna bola, Prešla vedľa teba

Sbírka: Pravdy ľúbosti

LÁSKA SA NENÚKA

Láska sa nenúka
Otvorí si zdnuka.
V srdci si spraví byt.

Je kvetnatá lúka.
V lúke je i parazit.



PREŠLA VEDĽA TEBA

Prešla vedľa teba.
V očiach teplá neha.
Ty vidíš len seba.

Láska má čisté čelo.
Dbá o svoj rast bdelo.
Bolesťou sa čistí.

Keď takú lásku stretneš
i keď jej srdce pretneš
sebou ťa poistí.
Tým si buď istý.



TAKÁ KRÁSNA BOLA

Taká krásna bola
jak ruža v rozpuku.
Telo zahalené
v exkluzívnom rúchu
len tak - spola.

Podala mi ruku.
Čašu ponúknutú
pritisla mi k ústam.
Puknutú.

Vínny mok ako krv
tečie mi po prstoch.
Vídam ju vo svojich snoch.

Žerie ma ako moľa.


Anna Vodičková
Autor annav, 30.03.2017
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí