O městě starých lásek

O městě starých lásek

Anotace: ...a jednom domě

Stáří není

v listech stromů
spadlých v náručí země

je ve vzpomínkách
člověk si teprve po letech uvědomí
jejich nesmrtelnost

Po letech odříkání
viny
bolesti
lásky

Možná jsi mi nikdy nezestárl
i když si tě zem už vzala
vyžádala

jako zima svůj první sníh

Možná ještě neuběhlo tolik
let

Můžu ti vyprávět
o Praze kde jsme se milovali

o hotelu Sigma
který se ztratil v prachu

o nočním vlaku
kterým jsem před tebou kdysi
utíkala

o tom že jsem tě nikdy
nepřestala milovat

...
o městech co navždy
objímají své domy

až do zboření
smrti
konce lásky

o tom že bych chtěla být
tím městem

a mít moc
aby mi tě nikdo nemohl jen tak

zbourat
bez mého souhlasu
 

Autor Jasmin de Paris, 02.04.2017
Přečteno 299x
Tipy 33
Poslední tipující: Joe Vai, zelená víla, Cappp, Frr, CoT, Dreamy, Malá mořská víla, Philogyny1, Jin&Jang, Jort, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravý testament lásky :-D ST*

18.03.2019 22:41:07 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí