Mžení

Mžení

Anotace: Kategorie: Láska nebo Ze života? Láska ze života...

Mží lži
"To se opraví."
Kolikrát mě ještě popraví?

Mží lži
vlas sedá k vlasu
černou už nesnesu. 

Mží lži
vplížila se nenápadně
jako do chřípí vůně.

Mží lži
kýčovitá jako Versace
zlato, to se nesmaže.

Mží lži
její láska je všechno jen ne clean
nasměruje tě její prohnilý klín.

Mží lži
potom shnila i pohovka
je levná jako bankovka.

Mží lži
provoněný je váš Petrohrad
důležitý je neprohrát.

Mží lži
od začátku jasná patologie
láska jako od zombie.
Hrozí ti leda disharmonie
a taky mykologie.

Mží lži
křičí prázdný žaludek
snad je vinen špatný úsudek.

Mží lži
vůně nakonec zmizela
kéž by se zoufalstvím svíjela.
Svině.

Prostor jako Osvětim
zase to tu vysvětím
sbohem dáme havětím.

Tak mě láskou pohlaď
a zapomeň co tu kdo rozkrad.
Odplout pryč nech odpad
a nech si už jen poklad. 

 

Autor Secretive, 03.04.2017
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí