Rozchod 1, 2

Rozchod 1, 2

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

ROZCHOD /1./

Odchádzaš? Odíď!
Bez vzdychu, bez slova,
bez trápnych formalít
lúčenia a sĺz.

I teba ako kameň
udrela bolesť do pŕs?


ROZCHOD /2./

Plná lásky si prišla ku mne.
Naľahko, bez tašky.
Odnášaš si kufor
a prežitého vak ťažký.

Veci máš v kufri.
Čo máš vo vnútri?

Odchádzaš ako dobitá prútmi.


Anna Vodičková
Autor annav, 04.04.2017
Přečteno 575x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí