Když se láska láme

Když se láska láme

Anotace: Když láska už není láskou

Sbírka: Svět se mění

Když se najednou láska láme
oheň a zlost ihned vzplane
a vše co se od teď stane
čpí sírou pekelnou

Hází se hnojem na všechny strany
otvírají se starý rány
na pohřeb jen černý vrány
a ty tě hlínou nepřikryjou

Všechny slunečný dny co kdy byly
v jedné vteřině se zhroutily
veškeré city, vášnivé chtění
se změnilo v nenávidění

Škoda, že němá tvář – plačící dítě
nemůže říct: „Tatínku, chci tě“
jen se tváří hladově – sytě
ale lásku cítí

Dej mi vše, dáváš málo
co jsi mi dal za to nestálo
nikdy tvé obětí nehřálo
tak si klidně běž

Všechny slunečný dny co kdy byly
v jedné vteřině se zhroutily
veškeré city, vášnivé chtění
se změnilo v nenávidění

Veškerá slova co na stůl padly
naděje na mír dávno zvadly
jede druhému myšlenky kradly
ani o krok zpět

On chce černou ona bílou
z pomsty mu pustí žilou
i kdyby měl jíst hrušku shnilou
budu si jen brát

Všechny slunečný dny co kdy byly
v jedné vteřině se zhroutily
veškeré city, vášnivé chtění
se změnilo v nenávidění

Nemá konce takový příběh
jiný děj podobný průběh
chybí pointa i řešení

Maličká berunka silně trpí
nejvíc smutku na ni ulpí
kdyby mohla tak o mír poprosí
Autor osztravak30, 04.04.2017
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí