Milovat...

Milovat...

Anotace: ---

Milovat, to je dát smysl životu,
vzdát se tak všeho vedlejšího...
Milovat, znamená ztratit samotu,
nalézat krásu nevšedního...

Milovat, abychom měli méně strachu,
zaplnění prázdna v srdci...
Milovat, jak zapálená svíce nachu,
vášnivě, i v chladné noci...

Milovat, to je nejkrásnější v životě,
dotýkat se křídel ptačích...
Milovat... tak najdi tu svíci v temnotě,
teď tápeš, pak ale kráčíš...
Autor somewhere, 15.02.2007
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

;-)

15.02.2007 22:18:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí