Velká noc

Velká noc

Anotace: ___

tichá modlitba

v kostele křížová cesta
na Velikonoce se 
Boží Beránek peče z těsta
 
a mně je tíž
mluvíš skrz oceány
Ducha Svatého
o nezměrné lásce sníš
 
cítíš dědičný hřích
když tvůj Bůh je blíž
podal jsem ti roušku
pomohl nést kříž
 
smrt ti stála v cestě
rezivé hřeby v tvých dlaních
železné kopí ve tvém boku
polila mě hamba 
 
stud
za náš lidský rod
na začátku byl prostý chlév
v něm slavný porod
 
můj život
za ten tvůj Pane
vánek nad mrtvým mořem
vzkříšení tvé vane
 
smrt měla krátké nohy
hrob mělké základy
nectím jiné bohy
prstem píšeš do země
 
učíš mě žít z pravdy
Autor Stavák, 05.04.2017
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí