anděl bez křídel

anděl bez křídel

Anotace: ___

zuji boty ponožky

navštívím oblázky
raky mloky žabky 
zpráva od Anežky
 
píšeš mi 
o čerstvém větru 
broušených rýmech
zklamaném srdci

cítím tvou něhu lásku
cítím z těla únavu
vím o tvém půvabu
chtěl bych zveršovat tvou postavu

vyhlížíš vlašťovky
hodinu mají zpoždění 
staváci milují kukuřici
tvář ti přitom hladí krovky
 
v rádiu hraje blues 
když jde panička
po chodníku
už nesvlékám ji z blůz 
 
ohluchl jsem z brusky
počítáš drobky
s ní dáš všechny
mezi bílé dva ubrousky
 
svět se točí pomaleji
v klíně anděla
s modrým nebem nad hlavou 
rozkvetlé aleji
Autor Stavák, 06.04.2017
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Amonasr, bogen, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mi se jméno Anežka moc líbí...

06.04.2017 08:36:54 | Philogyny1

Mi také, děkuji za návštěvu.

06.04.2017 20:28:48 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí