Tyrkysový šermíř

Tyrkysový šermíř

Anotace: surrealistické dílo

Stmívá se, ty tu nejsi,
lakomě jsi svoje meče pod nebe zahalila.
Aniž by jsi city cos skryla odhalila,
moji hlavu nepoznala, ty tu nejsi.

Kdyby meče tvé probodly mě,
já zešťastněl bych, chvíli,
poté spustil by se tok tyrkysové síly.
Já zůstal, tys přišla meče vytáhla svorně.

Stmívá se, zůstala jsi,
meče jsi mi pod kovadlinou úplňku nasadila jako pouta.
Meče mi zakořenily jazyk, zahnaly do kouta.
Absolutní tajemství okrojila jsi.

Kdyby jsi meče ukázala,
žal jednoho bys zastavila.
Kdyby tvá mysl odstoupila,
srdce naše by vyhrála.

Milovat je málo,
žít pro šermíře, již v tyrkysovém stojícího.
Já bojoval, neporazil šíleného prince běžícího.
Proč žít, když milovat tolik málo.

Ztratil jsem se s láskou.
Miluji jako vílí král,
co obryni dávno potkal.
Probodnut jsem byl mečem mečů, láskou.
Autor Balthere, 06.04.2017
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí