Už mě nevezmeš zpět

Už mě nevezmeš zpět

Anotace: Jsem volnáá

Oh baby už si mě nemůžeš vzít zpět,

Už nejsem tvá,

mé city jsou daleko, už jsem všechny provázky sebrala.

Mé pocity lásky, které jsem měla, proudí zpět do mého srdce.

Pro tebe nemám nitky.

Je to rok, zdá se to být jako věčnost.

Už nejsme my a nikdy nebudeme. Ani přátelé.

Zranil jsi mě, možná jsi to nechtěl. Možná i já tebe zranila, kdoví.

Ale teď mě hřeje srdce, a ty mě už nevezmeš zpět do temnoty.

Už mě nevezmeš zpět do temnoty.
Tak se probud a jdi dál ! Nikdy už mě nevrátíš zpět, nevrátíš zpět .... Pojd sem, nesmíš opustit své místo, tvůj dokonalý obličej...


Voláš, už tam nejsem, už tě neslyším.
Měl jsi spoustu času, ale nevyužil jsi ho.


Teď letím , letím , jsem volná a láskyplnáá .

Už mě nikdy nevezmeš zpět.

Říkám ne, baby , říkám ne.
Autor Taya, 10.04.2017
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, kdotoví, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí