Něžná růže

Něžná růže

Anotace: Láska růží psaná..

Něžná růže

Za mýtinkou kde rostou pláné růže
Stojí chatrče prastará
Až tam přijdeš neklepej
Jen před práh polož růži plánou a odejdi do dálek dál

Růže pláná něhou psaná
Tělo trním oseté
Lásku marně hledá a stále nikdo nikde
Až tam budeš v dešti s růží v ruce stát
Vzpomeň si na mé oči
Polož růži na práh
Utíkej a hledej moje srdce trním poseté

Až jednou přijdeš k mým dveřím
Bez růže a soucitu
Otevřu ti dveře
Lásku tvou růži zasypu
Autor Marlene0621, 15.04.2017
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi působivé :)

01.05.2017 22:15:17 | Petr27

Děkuji mnohokrát:)

02.05.2017 15:50:35 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí