Po rozchodu konec není...

Po rozchodu konec není...

Anotace: Lálala

V torzu světa ční jak růže z trní,
nezoufá, vždyť konec není.

Nebojíš se, neznáš smrt,
nemáš strach, vždyť nejsi vrah.

Na zlobu, na zlo ni na bezpráví,
nezlobíš se, nedáš na ní.

Ať si jde světem dál,
ty zdvihni meč
A peč na ní...
Autor Korkancz, 16.04.2017
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí