Promarněná

Promarněná

Anotace: Když máš ten pocit, nerozmýšlej dlouho !

Vzpomínky něžné,
v paměti klíčí,
na chvíle běžné,
co s pocity cvičí.

Jemně jsi říkala,
že chceš semnou být,
já ze změny roztřesen,
neodvážil se jít.

Váhal jsem dlouho
a pozdě je nyní,
na cit cos čekala,
chytil tě jiný.

Hluboce lituji,
neb mé srdce praská,
když potají sleduji,
jak jiný tě laská.

Teď když jsi šťastná,
tak západem odcházím,
srdce mé v rytmu tvém bije
- teď už to vím.
Autor Salvatore, 16.04.2017
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Breakthru, Donne, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí