Velikonoční pondělí

Velikonoční pondělí

Anotace: ___

pletu pomlázku

z osmi vrbových
proutků
košík z pěti prutů
 
pletu pomlázku
ze šestnácti vrbových
proutků
košík ze šesti prutů
 
utahuji 
každý pletenec
mám rozdělené
pruty po čtyřech
 
jako když 
držím ženská ňadra
dojím bílou kozu
klepe si na čelo koňadra
 
znáš mě
střiháš mě
ohýbáš mě
toužíš po mně 
 
a pak
přes legíny 
věnuji zdarma
jelita všech velikostí
 
a barev
 
Autor Stavák, 17.04.2017
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Frr, Amonasr, Donne, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a před námi
celý ten svět
ve větvích
stromů slyším
kutálet se
barevný chumel
zvuků hrkaček
doletěl k nám
rychle uhýbám
jelitům přes zadek
větev z jalovce
rozbodá záda
Bože můj padám
padám do hnoje

17.04.2017 08:55:31 | Philogyny1

Děkuji za básničku.

17.04.2017 18:33:18 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí