Velmi citlivý výlev

Velmi citlivý výlev

Anotace: Nu což, nejsem z křemene. Občas se rozněžním a oslavy příchodu jara tomu napomáhají.

Slyšíš? To je krev v mých žilách
Ano, neslyšíš nic než ticho a šum stromů
Bouři za oknem a zpěv hromů
Ač stojím tu viditelně při všech silách

Sval v hrudi stojí a odpočívá
Netepe a nebdí
Jen tehdy se probudí
Když mohu ochutnat tvá ústa žádostivá

Když mohu svou kůži tisknout na tu tvou
A topit se ve tvých vlnách vlasů
Dýchat vzduch střežící krásu
Než mi vjemy zase pryč odplavou
Autor Ravena Lupus, 17.04.2017
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí