Propletené ruce

Propletené ruce

Anotace: Propletené ruce

Propletené ruce

To těm Tvým horkým dlaním,
královnám doteku,
se dnešním veršem klaním
a vzhlížím z pokleku.

Tvým neposedným prstům
jak po mém těle tančí,
kroků je náhle ku stům
a mé tělo se zjančí ...

Tvým proplétavým pažím,
té šikovnosti hadí,
které se nenabažím ...
Hladí ..
svádí ..
a radí,

že jako máslo s chlebem,
nůž s vidličkou jsou svoji,
tak Lásko vnímám Tebe ...
..má dlaň hledá tu Tvoji ..
Autor Pilulka, 20.04.2017
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, zelená víla, jitka.svobodova, danaska, Fany, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láskyplná...

22.04.2017 00:19:34 | zelená víla

Moc krásné, přímo supertipové.

21.04.2017 18:03:24 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí