Jen zapískám

Jen zapískám

Anotace: Jen zapískám....

Jen zapískám

Poprvé zapískám a zbortí se hrady.
Podruhé zapískám a sesunou se skály.
Potřetí zapískám a vzedmou se vlny moře.
Počtvrté zapískám a potopí se všechny lodě.

Pak hvízdnu ještě několikrát dlouze,
dám volný průběh své touze.
Rozhlédnu se na všechny strany,
rozrazím dveře i zamknuté brány.

Pak jemně písknu a přiběhneš ty,
o další kouzla mě tvá krása připraví.
Náhle se cítím strašně slabý,
nasadilas pohled vyčítavý…

To ty, ty má čarodějko malá,
jsi mě tak očarovala.
Nemůžu se teď hýbat ani mluvit,
jen k tobě mám potřebu se tulit.

Jen zapískáš a k tobě přiskočím,
jen zapískáš a já ti ve všem vyhovím.
Tak pískej a rozkazuj má paní,
nic nám už v ničem nezabrání.
Autor Desktop_men, 15.02.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí