Jako ta perla

Jako ta perla

Anotace: lásku lze získat, ale i zradit

Jako ta perla

Jsi jako ta perla
Co vysvitla tu z lastury
Jsi jako hvězda
Co padá z nebe
Mrakům a mlze navzdory
Ty rozdáváš tu kolkolem
Úžasný svit
Být chráněncem tvým
Za tebou jít
Přes hory přes lesy
Hledat a najít
Tvé mlžné tělo
Do náruče skrýt
Záříš si tiše
Na této skvělé zemi
Už vím
Poznal jsem
Nad tebe není
Chtěl bych tě hýčkat
Rozmazlovat a hladit
Jsi však tak vzdálená
Nesmím tvé city zradit
Volám tvé vzácné jméno po sté
Chtěl bych v tvém srdci
Mít místo jisté
Čekám a doufám
S nadějí silnou
Jak rád bych neměl
Představu mylnou
Když přijde od tebe hezký vzkaz
V mé duši vzniká
Ohromný zápas
Těším se na další
Co přijde po ní
Jsem jakoby v jednom ohni

Autor Beďa, 20.04.2017
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti, abys ji našel. :-))

22.04.2017 11:38:31 | Iva Husárková

Jsem zastáncem náhody nikdy ženy nenaháním je to tak napůl

23.04.2017 05:21:47 | Beďa

začátek Tvé odpovědi mě nadchnul, konec rozesmál, díky za ni. :-))

23.04.2017 09:32:10 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí